Accomodaties & prijzen

Camping Tipisch Ans biedt voor elk wat wils. U overnacht er in onze tipi, stacaravan, zigeunerwagen of trekkershut. Natuurlijk bent u ook met eigen tent of caravan/camper welkom. Wij verhuren onze accommodaties minimaal voor twee nachten. 

Tipitent

 

Voel je weer één met de natuur in onze tipitent. Zie de zon ondergaan bij het water, stook het kampvuur lekker op, en val vervolgens in een diepe slaap onder de sterrenhemel. U zult zich herboren voelen. 

 

Geschikt voor 8 personen.

Prijs: vanaf €65

De groene caravan

Kamperen in een plaatje van een caravan. Romantisch, kleurrijk en vrij met prachtige vergezichten als u uit het raam kijkt.

Geniet van de rust en heb een ontspannen vakantie.

 

Deze caravan heeft vier slaapplaatsen en een keukenblok en is geschikt voor twee tot vier personen.  

Prijs: 75,- per nacht*

Zigeunerwagen

Kamperen op een bijzondere manier doet u in onze zigeunerwagen. Voel u vrij, kijk uit het raam op de galopperende paarden, geniet van de omringende natuur en de heerlijke buitenveranda en val ’s avonds moe maar voldaan in slaap in de romantische bedstee. 

 

Onze authentieke zigeunerwagen is 12 meter lang, heeft een keukenblok en kan 5 personen herbergen. Ook is een toilet aanwezig. 

 

Prijs: 250,- per weekeind*

Staanplaatsen
 
U bent natuurlijk ook welkom met uw eigen tent, camper of caravan. Kies een plekje uit in onze boomgaard. Ga voor uitzicht op het vogelmeer, op de weilanden of het bos. Bij Tipisch Ans bent u verzekerd van een heerlijk stekje!

 

Prijs: Meer informatie

De Trekkershut

Bent u een fervent wandelaar of fietser, dan is onze trekkershut de ideale accommodatie! Geen tent opzetten en toch een heerlijk bedje. ‘s Ochtends doet u de deur open en staat u midden in de prachtige natuur! Bij de hut is een tafel waar u heerlijk aan kunt eten.  

 

De trekkershut is geschikt voor twee personen.

 

Prijs: Meer informatie

*Prijzen zijn voor 1 nacht. Komt u meerdere dagen, klik dan op meer informatie voor kortingen!