Welkom op Camping Tipisch Ans

's Ochtends wakker worden van het gekwetter van de vogels. Van de tsjirpende krekels of een groep overvliegende ganzen. Je voelt de wind langs je wangen strijken, de geur van bos en gras in je neus. Dat biedt Tipisch Ans, een kleine, familiale camping in het mooiste natuur- en vogelaarsgebied van Brabant bij het dorpje Soerendonk. Een toplocatie voor een weekend, midweek of langere vakantie, maar ook voor een feest, bruiloft of familieweekend. 

‚Äč

Naast de normale staanplaatsen in een romantische boomgaard, kun je hier ook je vakantie doorbrengen in een tipitent, zigeunerwagen, caravan of trekkershut.

  

Vrijheid

 

Een kampvuur stoken, spelen met de puppy's, een plons in het zwembad, een salto op de trampoline. De hei verkennen, tussen de wilde paarden slenteren en de mooiste vogels horen en zien. Daarna een potje tafeltennis of een spelletje in de chillruimte. Op Camping Tipisch Ans geniet groot en klein van vrijheid en avontuur. 

Ligging

 

Camping Tipisch Ans ligt in het mooiste natuurgebied van Nederland! Vennen, bos- en heidegebieden wisselen elkaar af. Je kunt er eindeloos fietsen en wandelen. Kom oog in oog te staan met de Schotse hooglanders, wilde paarden en de mooiste vogelsoorten. Strijk hierna neer voor een heerlijk abdijbiertje van de Belgische paters op het terras van klooster de Achelse Kluis, 8 kilometer verderop. U kunt er weer tegen!