De omgeving

Tipisch Ans ligt aan de rand van het Goor, dat deel uitmaakt van het natuurgebied Groote heide en het Leenderbos, gelegen tussen Eindhoven en het Belgische Achel. Door dit natuurgebied lopen mooie fietsroutes, ruiterpaden en wandelroutes.  

 

Onze camping ligt op ca. 1,5 km van het gezellige dorpje Soerendonk. In het dorpscentrum vindt u o.a. een slager/bakker (die tevens een klein assortiment kruidenierswaren verkoopt), een café, een restaurant en zelfs twee snackbars.

 

 

 

Fiets en wandelroutes

 

In de natuur dichtbij zijn natuurlijk een boel prachtige fiets, wandel en moutainbike routes. U kunt fietsen meenemen of in de buurt huren.

Kanoen

 

Een dagje lekker kanoen? Het kan in de directe omgeving van Tipisch Ans!

Zwembaden

 

In de buurt van Tipisch Ans zijn enkele prachtige zwembaden. Enkele voorbeelden:

 

Zuiderpoortbad (15 min fietsen)

Iijzeren man (20 min met auto)

Weerterbergen (15 min met auto)

Tongelreep (20 min met auto)

 

Natuur

 

Onze locatie ligt bij verschillende prachtige natuurgebieden. Het dichtsbijzijnde bos is nog geen 100 meter lopen.

Solex rijden

 

Op deze solexen kunt u heerlijk door de bossen touren. U wordt voorzien van outhentieke solexen en echte leren jassen.

Huifkarren verhuur

 

Met vrienden of familie op een huifkar door de bossen trekken. Past dat niet prachtig bij een overnachting in een Tipi tent? In buurt kunt u dit boeken!

Paarden stalling

 

Rijdt u paard, en wilt u uw eigen paard meenemen? Bij Tipisch Ans hebben wij paardenstalling zodat u fijn met uw eigen paard van de Brabantse natuur kunt genieten!

Paardrijden

 

Heeft u geen eigen paard, maar wilt u wel graag rijden, dan kunt u in de buurt paarden huren om de bossen in te trekken.

Rofra advantures

 

Rofra organiseerd allerlei originele en leuke uitjes. Je kunt hier survivalen, paintballen, robbinson naspelen en veel meer!